1

Fem minirecensioner

Jag gillar den här, precis som de flesta böcker av Sophie Kinsella. Den tog mig ganska lång tid att läsa för att det blev lite "för mycket" ibland. Lite väl barnslig. Men annars en charmig berättelse. 
 
4/5
 
Tyvärr föll inte den här boken mig i smaken alls. Joakim har verkligen levt ett hemskt liv ända från barndommen. Tyvärr tyckte jag boken var dåligt skriven och det var svårt att få tidsbegrepp bland annat. Kommer inte betygsätta, för det känns som att sätta betyg på någons liv, och det vill jag inte göra. Men måste säga att jag inte tycker det känns så bra att många barn läser det här.
 
En väldigt vacker bok, men den gav mig inte så mycket förutom ett fint omslag. Berättelserna hade kanske varit mer intressanta om jag inte hade läst Valhall-serien som jag har ganska färskt i minnet, det blev för mycket upprepningar för mig.
 
3/5
 
En ganska tråkig bok trots brutala mord. Kändes inte som att det hände så mycket. Tyckte dock att den historiska biten om turismen var väldigt intressant, det drar upp betyget lite. Blev besviken på att första boken slutade så spännande, men att man inte fick någon fortsättning på det förrän slutet av boken.. Det var typ enda anledningen till att jag ville läsa vidare.
 
2,5/5
 
 
Den här tyckte jag om! Glad att den äntligen blev läst, och kul att den blir film snart. Såg att Ginger Minj från RuPauls Drag Race ska spela i filmen, så kul!
 
4/5